• 05.jpg
  • 04.jpg
  • 09.jpg
  • 06.jpg
  • 01.jpg
  • 07.jpg
  • 11.jpg
  • 10.jpg
  • 03.jpg
  • 02.jpg

Elérhetőségeink

Fenyő bútorbolt
8200 Veszprém,
Pápai út 27.


(a Pápai út és a Táncsics út kereszteződésénél)

Nyitva tartás:
Hétfőtől - péntekig: 9-17-ig
Szombaton: 9-12-ig

Facebook

Telefon/fax:
06 (88) 411-651

Mobil:
06 (20) 340-3261

e-Mail:
info@fenyobutorbolt.hu

Zsákrugós,Luxury class pocket matrac

 

TÁSKARUGÓS ÁGYBETÉTEK
MEGNEVEZÉS LUXURY CLASS POCKET
   
  Levehető
VASTAGSÁG 32cm
HUZAT Olivoil
TERHELHETŐSÉG 130 kg
RUGÓZAT Táskarugó
ZÓNA 7 zónás
   
80 x 200 178 900 Ft. -10%
90 x 200  178 900 Ft. --10%
100 x 200  219 900 Ft. -10%
110 x 200  262 900 Ft. -10%
120 x 200  262 900 Ft. -10%
130 x 200  308 900 Ft. -10%
140 x 200  308 900Ft. -10%
150 x 200  321 900 Ft. -10%
160 x 200  321 900 Ft.-10% 
170 x 200  359 900 Ft. -10%
180 x 200  359 900 Ft. -10%

 

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Magasság 32 cm
Keménység
Fiziológiai rendszer 7 (merevségi zónák száma)
Teherbírás 150 kg
Matrac mag Nightfly hab, HR hideghab, táskarugós rendszer
Ajánlott rács típus Fix
Huzat Lehehető, max. 60°C-on mosható Olive Oil huzat
Egészségügyi problémákra Alsó hátfájás, izzadás
Garancia (év) 2

 

Luxus kategóriájú 32 cm-es táskarugós matrac. A matrac alsó és felső részén 3 cm Nightfly hab található, mely az ágybetét kényelmi szintjét fokozza. Alatta a 4 cm vastagságú HR hideghab a hosszú használat során sem veszti el a tartását. A matracban található 7 zónás táskarugórendszernek köszönhetően tökéletes alátámasztást kap a csípő, a törzs és a váll.

A matrac kiváló tulajdonságainak köszönhetően a legtöbb típusú karakter igényeit is képes kiszolgálni, annak megfelelni.

Felsőkategóriás 5 csillagos szállodai kényelem már az Ön otthonában!

Levehető, mosható, OLIVIOL huzattal kapható, mikrokapszula technológiával. Megkönnyíti a légzést miközben eltávolítja a feleleges hőt és nedvességet. Az olívaolaj különlegesen puha érzést és tapintást nyújt értékes hatóanyagaival, a természet erejével.

 

 

Összetétel Táskarugós
Matrac keménysége Lágy-félkemény
Terhelhetőség 150 kg
Magasság 32 cm
 
MATRAC ÖSSZETÉTEL

NIGHTFLY

Új generációs hab, melynek csúcsparaméterei egy exkluzív habosító módszerrel készülnek.

A gyártási folyamat nagyon környezetbarát. Ez egy olyan anyag, amely messze túlmutat a pontszerű testalátámasztás szokásos színvonalán, és ezáltal az emberi test alakjához való alkalmazkodás a legideálisabb tulajdonsága. Nagy pontosságú rugalmasságot és ellenállást mutat a deformációval szemben. A matrac használata esetén a felület kellemes lesz, optimális gerinctámogatást biztosítva. A bonyolult technológiával gyártott NIGHTFLY habképző eljárás rendkívüli kényelmet biztosít.

 

HIDEGHAB-COLDFOAM

 

A HR-habot hideg habnak is nevezik. Megkülönböztethető nagy rugalmassága és rugalmassága annak érdekében, hogy a tulajdonságait egész élettartama alatt megőrizze. A matracokban 40 kg / m3 sűrűségű habot használunk. A HR hab nyílt sejtszerkezettel rendelkezik, hogy biztosítsa a magas légáteresztést és rugalmasságot.
Formaldehidek és egyéb káros anyagok használata nélkül készült, tökéletesen rugalmas, lélegző, nyitott sejtszerkezettel. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően abszolút kényelmet biztosít az alváshoz. A hideg habból készült matrac rugalmasan illeszkedik minden mozgáshoz, és alvás közben ideális szellőzést biztosít. A HR hab nagyobb sűrűségű, mint a PUR hab. A PUR-habokhoz képest eltérő struktúrájú sejtek vannak vastagabb falakkal, rugalmasabbá téve őket, és tökéletes alátámasztást és kényelmet biztosítanak az alvás közben. A HR habszivacs vastagabb falai biztosítják, hogy az abból készült matracok légiesebben, kényelmesebben és tartósabbak maradjanak, változatlanul megőrzik tulajdonságait.

 

OLIVE OIL MATRACHUZAT

Az egyik leghatékonyabb gyógyszert alkalmazza, amelyet a természet teremtett a talajunkon. Napfényes, gyönyörű, mediterrán kertekben termesztik az olajbogyót. Mint önök is tudják, az olívák a dél-európai lakosság egészséges táplálkozásának alapját képezik, mivel E, A, D és K vitaminokat tartalmaznak, amely lelassítja az emberi szervezet öregedési folyamatát. Az Olive kínálatunk lelassítja az alvó bőrének öregedését, korlátozza a ráncok képződését, ami növeli a szépséget. Ennek a hatásnak az elérését a mikrokapszula technológia teszi lehetővé. Fokozatosan szabadulnak fel a hasznos anyagok a bőrünkbe, miközben biztosítják a megfelelő hidratálást, közel a természetes pH-hoz. A hidratált bőr annyira rugalmas, hogy ellenáll a mikrokárosodásnak. A huzatot úgy tervezték meg, hogy megkönnyítse a légzést a teljes bőrfelületen, és ezzel párhuzamosan távolítsa el a felesleges hőt.

Mikrokapszula technológia az olívaolaj erejével:

Az Olivoil matrachuzat az olívaolaj valamennyi fiatalító hatását nyújtja a legújabb mikrokapszula technológiának köszönhetően így elősegítve a bőr természetes nedvesség-egyensúlyának fenntartását.

• Az olívaolaj különlegesen puha érzést és tapintást nyújt. 

• A mikrokapszulázott olivaolaj technológia hibátlan puhaságot nyújt és fokozza a bőr hidratációját alvás közben. Ezáltal segíti a bőr puhulását és javítja annak rugalmasságát.

• Segíti a kellemes hőérzet kialakulását alvás közben.

• Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik

• Öregedésgátló hatást biztosít

• Puha tapintású

A huzat használati értéke, nem vész el még ismételt mosás esetén sem. Természetesen a szövet 60 ° C-os hőmérsékleten is mosható, hogy megfeleljen a higiéniai igényeknek.

      

SIMALFA TECHNOLÓGIA

A MATERASSO Slovakia Kft másodikként a világon helyezte üzembe egy automatikus ragasztó sort vízbázisú ragasztó felhasználásával. Ez a vízbázisú ragasztó a forradalmi, szabadalmaztatott, svájci SIMALFA ragasztó 315. Ez a ragasztó teljesen környezetbarát, és megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak és az egészségügyi biztonsági feltételeknek. SIMALFA ragasztó 315 a német Hohenstein intézet által kiadott tanúsítvány szerint a termék nem tartalmaz semmilyen káros anyagot.

Ez a ragasztót használható még a csecsemőknek szánt matracoknál is, a legszigorúbb szabványoknak eleget téve. A matracok gyártásához felhasznált ragasztóból semmilyen vegyi anyag, semmilyen oldószer, csak a tiszta víz párolog el, szemben a hagyományos ragasztókkal, melyekben oldószerek vannak jelen.
Ez egy jelentős mérföldkő, amely lehetővé teszi számunkra, hogy jelentősen javítsuk a minőségi kötést az egészségünk megőrzése közben.

 

2023.02.